Trumpalaikė nuoma

Trumpalaikė automobilių nuoma

Trumpalaikė automobilių nuoma – tai viena pagrindinių kompanijos EuroRenta veiklos sričių, kuriai skiriamas ypatingas dėmesys, kad kiekvieno kliento kelionė būtų maloni, patogi ir įsimintina. Ilgametė patirtis ir profesionalumas užtikrina paslaugų kokybę, lankstumą ir geriausius sprendimus klientų poreikiui patenkinti.

Nuomojamų automobilių parkas

EuroRentа automobilių parką sudaro platus įvairiausių kategorijų ir modelių automobiliai, nuo mini klasės automobilių iki keleivinių mikroautobusų, nuo populiariausių iki išskirtinių automobilių, Volksvagen, Ford, Opel, Renault iki Mercedes, Bmw ar Volvo. EuroRenta automobilių parkas kiekvienas metais yra atnaujinamas ir papildomas naujais ir komfortiškais automobiliais. Visus mūsų nuomojamus automobilius galite rasti čia.

Trumpalaikė automobilių nuoma  | Eurorenta.lt

Praktiškoms kelionėms siūlome rinktis mini, ekonominės ar kompaktinės klasės automobilius. Vertinantiems komfortą rekomenduojame vidutinės klasės automobilius, visureigius ir prabangius automobilius. Tolimoms kelionėms ar didelėms kompanijoms geriausias ir optimaliausias pasirinkimas - mikroautobuso nuoma. Svarbiausia, kad būtų malonu važiuoti.

Nuomos laikotarpis toks koks Jums patogiausias

Automobilius nuomojame dienai, savaitei ar net mėnesiui. Taip pat užtikriname, kad bet kuriuo paros metu būsime pasiruošę jums išnuomoti automobilį, todėl susiplanuokite savo kelionę, susisiekite su mumis ir mes viskuo pasirūpinsime. Jeigu automobilis reikalingas tik savaitgalio išvykai – EuroRentos automobilis puikus sprendimas. Paruošime jums švarų ir pilnu baku automobilį, todėl galėsite taupyti savo laiką nesirūpindami transportu, bet visą savo dėmesį skirdami išvykai. Užtikriname, kad pasiūlysime geriausią kainos ir paslaugų kokybės santykį.

Automobilio reikia ilgiau nei mėnesiui ar įmonės veiklai vykdyti? Daugiau informacijos rasite: ilgalaikė nuoma, veiklos nuoma.

Rezervuoti EuroRenta automobilį dar niekada nebuvo taip paprasta. Tai galite padaryti mūsų interneto svetainėje pasirinkdami laiką, vietą, automobilį ir papildomas paslaugas bei įrangą arba tiesiogiai susisiekdami su mūsų vadybininkais (kontaktai).

Taip pat savo trumpalaikės nuomos klientams sukūrėme lanksčią nuomos politiką ir siūlome rinktis tarp Eco ir Premium paketų.

Konkurencingos automobilių nuomos kainos

Atsižvelgdami į klientų poreikius, sukūrėme lanksčią nuomos politiką, kuri leidžia kiekvienam klientui pasirinkti jam optimaliausią sprendimą nuomojantis automobilį. EuroRenta siūlo du nuomos paketus ECO ir PREMIUM . Eco paketas skirtas klientams planuojantiems netolimas keliones ir norintiems maksimaliai sutaupyti automobilio nuomai. Pasirinkus Eco paketą klientas pats išsirenka jam būtinas papildomas paslaugas ir susiformuoja tokį paslaugų paketą, koks jam yra būtinas. Premium paketas skirtas klientams, kurie nenori papildomai skirti laiko vertinimui ko gali prireikti nuomos metu, o tiesiog renkasi paketą, į kurį daugelis paslaugų jau yra įskaičiuota. Lojaliems klientams taikome nuolaidas!

Trumpalaikė mašinų nuoma Klaipėda  | Eurorenta.lt

Jeigu turite ypatingų pageidavimų ar poreikių (pavyzdžiui automobilis su didesne bagažine, vaikiška kėdutė pritaikyta jūsų vaikui, automobilio pristatymas į konkrečią vietą ir kt.) informuokite mūsų darbuotojus ir mes pasistengsime tai įgyvendinti. Visas mūsų siūlomas papildomas paslaugas ir įrangą galite rasti čia.

Trumpalaikę automobilių nuomą siūlome ne tik mūsų biuruose Klaipėdoje ir Vilniuje, bet galime automobilį pristatyti ir į kitus miestus ar miestelius Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Jeigu atvyksta oro transportu, traukiniu ar autobusu, pasitiksime jus Vilniaus, Kauno, Palangos, Liepojos, Rygos, Talino oro uostose, jūrų uostuose ar traukinių/autobusų stotyse.

Rinkitės trumpalaikę automobilių nuomą, nes:

Daugiau informacijos apie kitas trumpalaikės nuomos paslaugas: imu ir važiuoju; pakaitinių automobilių nuoma.

Klaipėdos biuras

Sandėlių g. 14, LT-95107 Klaipėda, Lietuva
Tel.:+370-46-38 21 21
Mob.:+370-686-00611
Skype:eurorenta.klaipeda

Dariaus ir Girėno g. 149, LT-02189 Vilnius, Lietuva (šalia oro uosto)
Tel.:+370-5-233 17 17
Mob.:+370-611-16611
El. paštas: Vilnius@eurorenta.lt
Skype:eurorenta.vilnius

Su mumis taip pat patogiai galite susisiekti naudojant Viber, Whatsapp, Skype.