Rezervuokite automobilį
AUTOMOBILIO PAĖMIMAS ir GRĄŽINIMAS
Pakeisti gražinimo vietą
PAĖMIMAS
GRĄŽINIMAS
Vairuotojo amžius: 25
Įveskite vairuotojo amžių

Automobilių ir keleivinių autobusiukų nuoma Lietuvoje

Išskirtiniai pasiūlymai

Automobilių ir jų įrangos įvairovė (nuo mini, ekonominės klasės automobilių iki prestižinių, SUV ir keleivinių autobusiukų). Rezervuok automobilį per 2 min. ir mėgaukis savo kelione! EURORENTA - atrask naujas galimybes keliauti!


Automobilių nuoma Lietuvoje

Nepriklausomai nuo to, ar atvykote verslo reikalais, lankote gimines ir draugus, esate tiesiog miesto svečias - geriausias pasirinkimas keliaujant po Lietuvą – išsinuomoti automobilį. Tai komfortiškas ir greitas būdas patogiai pasiekti bet kurį Jūsų kelionės tikslą, ar tai būtų poilsio kelionė, ar svarbus verslo susitikimas. Remiantis daugybės turistų patirtimi, pasak TripAdvisor.com atlikto tyrimo, vienas geriausių pasirinkimų miesto svečiams yra išsinuomoti automobilį. Rekomenduojame iš anksto pasirūpinti automobilio nuoma. Išsinuomokite automobilį per kelias akimirkas, viską atlikdami internetu ar bendraudami telefonu. Automobilį pristatysime Jūsų pageidaujamu adresu, Jums patogiu metu ir galėsite keliauti norimu maršrutu. EuroRenta dirba Jums, kad Jūsų kelionė būtų patogi, saugi, maloni ir smagi. Mūsų įmonė gali pasiūlyti trumpalaikes arba ilgalaikes automobilių nuomos paslaugas. Ir nesvarbu norite išsinuomoti automobilį kelioms valandoms, dienai, kelioms savaitėms ar dviem mėnesiams, pasiūlysime Jums patraukliausias sąlygas.

Automobilių nuoma Lietuvoje | Visuose Lietuvos miestuose, oro uostose, ir klientui patogiuose vietose | Įmonė Eurorenta


Kodėl verta rinktis nuomai EuroRenta automobilį keliaujant po Lietuvą

 

Automobilių nuoma Lietuvoje, nuo mini iki premium klasės automobiliai | Eurorenta - padėsime visais nuomos klausimais


Trumpalaikė nuoma - patogus būdas taupyti savo laiką keliaujant

Trumpalaikė automobilio nuoma – tai puikus pasirinkimas kai atvykstama į Lietuvą poilsio ar verslo reikalais. Ypač norint aplankyti keletą miestų, ar daug keliaujant toje pačioje vietovėje. Keliaujant automobiliu taupomas Jūsų laikas, kelionė tampa komfortiškesnė, bei nesate priklausomi nuo viešojo transporto. Įmonė laikosi vienos paprastos formulės – „kokybė, patikimumas ir sauga“. Mūsų automobilių parke yra tik nauji, ekonomiški ir komfortiški automobiliai, kurie visada prižiūrimi, švarūs ir kruopščiai tikrinami. Jeigu norite produktyviai išnaudoti savo laiką kelionės metu, saugiai ir be papildomų rūpesčių mėgautis kelione, siūlome automobilių nuomą su vairuotoju. Pasirinkę šią paslaugą, mes užtikriname naujus kompaktinės, vidutinės, visureigių ar prestižinės klasės automobilius bei 9 vietų komfortiškus mikroautobusus didesnėms grupėms žmonių.


Mikroautobusų nuoma Lietuvoje

Keliaujant atostogų į užsienį su didesniu draugų būriu ar verslo reikalais su darbo kolektyvu, susiduriame su klausimu - kokiu transportu naudotis? Siūlome jums mikroautobusų ir autobusų nuomą pagal kiekvieno poreikius. Pasirinkę autobusų nuomą, mes užtikriname naujus ir komfortiškus mikroautobusus ar autobusus didesnėms grupėms žmonių. Mikroautobusų nuoma Lietuvoje taps puikiu atradimu tokioms kelionėms. Įmonė Eurorenta suteikia galimybę išsinuomoti ne tik 9 vietų keleivinius mikroautobusus, bet ir autobusus talpinančius 25-50 žmonių – verslo klientams ar dideliems renginiams. Autobusų ir mikroautobusų parkas nuolat atnaujinamas, tokiu būdu galime klientams pasiūlyti komfortiškas ir saugias keliones. Teikiame paslaugą ir su vairuotoju. Mikroautobusų ir autobusų vairuotojai yra kvalifikuoti, atsakingi, turi ilgametę vairavimo patirtį, geba komunikuoti anglų ir rusų kalbomis, kelionės metu pasiruošę suteikti jums reikalingą informaciją bei atsakyti į kylančius klausimus.

Mikroautobusų nuoma Lietuvoje | UAB Eurorenta


Išskirtinių Automobilių nuoma ypatingoms progoms

EuroRenta siūlo prabangių, galingų ir išskirtinių automobilių nuomą klientams vertinantiems komfortą ir malonumą vairuoti. Turėdami didelį automobilių parką, galime pasiūlyti:
Kabrioletai - norintiems pasimėgauti kelione pajūriu su vėjeliu;
Limuzinai - ypatingoms gyvenimo progoms;
Prestižiniai automobiliai - verslo susitikimams ir renginiams;
Mikroautobusiukai - kompanijoms ar šeimoms kelionėms po Lietuvą ar visa Europą.
Dauguma automobilių yra vieni naujausių rinkoje, tvarkingi, su kondicionieriumi, kai kurie su mini barais.


Automobilio užsakymo ypatumai Lietuvoje

Nepaisant to, kokiu tikslu ketinate aplankyti Lietuvą, patogiausias, greičiausias ir saugiausias būdas keliauti ir aplankyti gražiausias šio krašto vietas bus išsinuomoti automobilį, kurį mes jums mielai suteiksime. Klientams visada rekomenduojame užsakyti automobilių nuomos paslaugą Lietuvoje truputi anksčiau, nes tai padeda sutaupyti laiko ir būti garantuotiems, kad prasidėjus Jų atostogoms ar verslo kelionei, norimas automobilis bus laisvas jų pasirinktomis dienomis. Automobilį galite užsisakyti internetinėje erdvėje ar iš anksto susisiekę su mumis telefonu +370 686 00611, el. paštu rez@eurorenta.lt, „Skype“, „Whatsapp“, „Viber“, „Facebok“ ar „Instagram“ - visą informaciją galite rasti mūsų interneto svetainės skiltyje „Kontaktai“.

MŪSŲ KLIENTAMS

pagalba 24/7

vertinantiems mūsų kokybiškus
ir patikimus automobilius

PREMIUM paketo pasiūlymai

Mercedes Benz C300 Aut.

nuo

130.00 €

per dieną

Užsisakyti dabar

Mercedes Benz E 220 Aut.

nuo

100.00 €

per dieną

Užsisakyti dabar

VW ID.3

nuo

37.00 €

per dieną

Užsisakyti dabar

Skoda Octavia

nuo

26.00 €

per dieną

Užsisakyti dabar

Renault Trafic New!

nuo

60.00 €

per dieną

Užsisakyti dabar

Toyota Corolla Aut.

nuo

26.00 €

per dieną

Užsisakyti dabar

Skoda Superb Aut.

nuo

28.00 €

per dieną

Užsisakyti dabar

Toyota Rav4 New!

nuo

39.00 €

per dieną

Užsisakyti dabar