BMW automobilių nuoma

BMW markės automobiliai

BMW automobilio pristatinėti tikrai nereikia, nes tai – viena žinomiausių ir populiariausių markių pasaulyje ir žinoma Lietuvoje. Šie automobiliai stovi greta “Mercedes-Benz”, “Audi”, “Jaguar” ir t.t. BMW automobilius pažįsta visi, nors truputį automobiliais besidomintys žmonės.

BMW istorijos pradžia reiktų laikyti 1916 m., kai įsikūrė bendrovė “Bayerische Flugzeugwerke”, kuri gamino variklius lėktuvams. Netrukus buvo įkurta ir bendrovė BMW (“Bavarian Motor Works”), kuri gamino variklius motociklams, o netrukus užsiėmė ir jų gamyba. 1923 m. Miunchene BMW pagamino savo pirmąjį motociklą “BMW R 32”. Vėliau BMW pradeda užsiėmti ir automobilių verslu. 1928 m. BMW nusiperka automobilių gamyklą Eisenache, Tiuringijoje, o kartu ir licenciją gaminti nedidelius automobilius “Dixi”. Šiek tiek vėliau pasirodė pirmieji originalūs BMW modeliai: sportiniai 326 ir 328 automobiliai, vėliau prisijungė ir 335. Ypač sėkmingas buvo BMW 328, tuo metu tai buvo bene geriausias sportinis automobilis 2 litrų darbinio tūrio klasėje Europoje. 1941 m. automobilių gamyba laikinai pristabdyta. Nuo 1929 m. buvo pagaminta apie 80 tūkst. BMW automobilių. Pasibaigus karui nugalėjusios šalys trejiems metams uždraudė BMW veiklą, nes bendrovė buvo susijusi su raketų ir aviacinių variklių konstravimu. Todėl tik 1951 m. BMW pagamina savo pirmąjį pokario automobilį – 501-ąjį. Kitais metais jis pradedamas gaminti masiškai, tačiau patiria finansinę nesėkmę. 1955 m. “Isetta” pradeda itin mažų BMW automobilių seriją. Vis tik su naujais modeliais BMW nepavyko atsistoti ant kojų, ir 1959 m., po nesėkmingo bandymo įžengti į limuzinų sektorių, buvo rengiamasi išparduoti BMW. Nuo bankroto įmonę išgelbėjo smulkūs akcininkai, darbininkai ir platintojai.

BMW automobilių nuoma  | Eurorenta.lt

Pirmasis BMW automobilis

700-asis modelis yra pirmas komerciškai sėkmingas BMW serijinis automobilis. Po trejų metų pasirodęs 1500-asis modelis nubrėžė BMW dizaino koncepciją. Tai buvo naujos klasės sportinių kompaktinių automobilių pirmtakas. Taigi, po maždaug du dešimtmečius trukusio sąstingio, BMW atsitiesė ir ėmė sparčiai plėstis bei atkurti prieš karą turėtas pozicijas. 1966 m. BMW žengė vis naujus sėkmingus žingsnius, debiutuoja 1600-ojo automobilio dviejų durų versija, kuri tampa 3 serijos automobilių pagrindu. 1972 m. – Miuncheno Olimpinėms žaidynėms pagaminamas pirmasis 5 serijos automobilis. 5 serija iki šiol yra pats sėkmingiausias BMW automobilis, jo pardavimai sudaro apie ketvirtį visų BMW pardavimų.

Šiandien BMW labai išplėtė savo automobilių gamą, nuo mažų 1 klasės automobilių iki X klasės visureigių ar Z klasės kabrioletų. Tad automobilius mėgstantys žmonės, dažnai renkasi šiuos automobilius ne tik pirkimui bet ir nuomai. Atsižvelgdami į klientų poreikius ir norus, visada plečiame parką, kad klientai liktų patenkinti. Tad galime pasiūlyti BWM X5 nuomą už gerą kainą. Sukurtas koncentruojantis į prestižą, saugumą ir malonumą vairuoti. Automobilio didybė, originalumas ir visiškai iš kitų išsiskiriantis dizainas, nepamirškime, kad BMW pirmieji iš klasikinių automobilių gamintojų žengė į miesto visureigių klasę. Gaminamas su visų varomų ratų pavara, o taip pat su dyzeliniais ir benzininiais varikliais, šis automobilis yra tikras patikimas. Kaip žinote gamyboje dabar yra ketvirtoji karta X5 modelių, ir pagamintas pagal pačias naujausias technologijas, bei pasinaudojant išmoktomis pamokomis iš praeitų modelių - jis pasižymi tik geriausiomis savybėmis. Aukščiausios kokybės BWM automobilių nuoma - populiarus sprendimas tarp mūsų klientų. Suplanavus kelionę norite jausti komfortą kelyje, saugumą kelionėje ir malonumą vairuojant - tai puikus pasirinkimas. BMW nuoma Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei žinoma Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostose.

BMW X5 nuoma  | Eurorenta.lt

BMW X5 nuoma:

• Prestižinė klasė;
• 4 durys;
• 5 sėdimos vietos;
• 3 lagaminai;
• GPS navigacija;
• Automatinė pavarų dėžė;
• Kuras – dyzelinas;
• Oro kondicionierius;
• Kuro sąnaudos: 5,6 l./100km.

Klaipėdos biuras

Sandėlių g. 14, LT-95107 Klaipėda, Lietuva
Tel.:+370-46-38 21 21
Mob.:+370-686-00611
Skype:eurorenta.klaipeda

Dariaus ir Girėno g. 149, LT-02189 Vilnius, Lietuva (šalia oro uosto)
Tel.:+370-5-233 17 17
Mob.:+370-611-16611
El. paštas: Vilnius@eurorenta.lt
Skype:eurorenta.vilnius

Su mumis taip pat patogiai galite susisiekti naudojant Viber, Whatsapp, Skype.