Opel automobilių nuoma

Opel yra Vokietijos automobilių gamintojas, įsikūręs Rüsselsheimo mieste. Įmonės istorija siekia 1862 metus, kai Adamas Opelis pradėjo savo smulkią siuvimo mašinų gamybą. Vėliau, 1899 metais, jo sūnus, Friedrichas Opelis, pradėjo gaminti automobilius. Pirmaisiais metais Opel gamino tik tris automobilių modelius, tačiau jau po kelių metų gamyba buvo išplėsta.

Automobilių Opel gamintojo istorija

Po to, kai General Motors (GM) įsigijo didžiąją Opel dalį 1929 metais, Opel tapo GM svarbiausia Europos filiale. Per savo ilgą istoriją Opel išleido daug skirtingų automobilių modelių, tarp jų ir labai populiarius, tokius kaip Kadett, Rekord, Astra, Corsa, Vectra, Insignia ir kiti. Visi šie modeliai buvo skirti patenkinti skirtingų vairuotojų poreikius ir pageidavimus, ir jie gavo daug gerų atsiliepimų dėl savo funkcionalumo, saugumo, inovacijų ir patikimumo. Per savo istoriją Opel taip pat susidūrė su sunkumais, tokiomis kaip finansinėmis problemomis ir darbuotojų streikais.

Opel automobilių nuoma  | Eurorenta.lt

Opel automobiliai šiandien

2017 metais Opel buvo nupirkta PSA grupės, kurios dalis yra Citroen, Peugeot ir kitos markės. Šiandien Opel tęsia savo veiklą ir siūlo įvairių automobilių modelių, tokių kaip Corsa, Astra, Crossland, Mokka ir Grandland. Opel taip pat tęsia savo pastangas vystant inovatyvias technologijas, tokią kaip elektrinis variklis, kuriuo jau yra įrengti kai kurie Opel modeliai. Opel yra viena iš ilgiausiai veikiančių Europos automobilių gamintojų ir iki šiol yra labai populiarus tarp vairuotojų visame pasaulyje.

Opel automobiliai Lietuvoje

Lietuvoje Opel markės automobiliai buvo labai vertinami 9 - ajame dešimtmetyje. Ir iš gausaus klientų rato, kurie vėliau pasirinko ir kitus gamintojus, likusieji tapo ištikimi Opel markės klientai. Tai jaučiame ir nuomodami automobilius. Ypač mėgstami Opel Insignia bei Opel Vivaro mikroautobusas. Ir suprantame kodėl - jei ieškote patikimo, komfortiško ir tuo pačiu nebrangaus automobilio? Opel nuoma Jums bus kaip tik. Nuoma Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostuose yra greita ir itin saugi. Jums belieka išsirinkti modelį, ir technines charakteristikas: benzinu arba dyzeliu varomas automobilis su mechanine arba automatine pavarų dėže. Viską greitai ir patogiai galite padaryti internetu ar paskambinę mums.

Opel Corsa automobilio nuoma  | Eurorenta.lt

Opel Corsa nuoma:

• Ekonominė klasė;
• 5 sėdimos vietos;
• 1lagaminas;
• Mechaninė pavarų dėžė;
• Kuras – benzinas;
• Oro kondicionierius;
• Kuro sąnaudos: 5,4 l./100km.

Opel Insignia automobilio nuoma  | Eurorenta.lt

Opel Insignia Nuoma:

• Vidutinė klasė;
• 5 sėdimos vietos;
• 3 lagaminai;
• Automatinė pavarų dėžė;
• Kuras – dyzelinas;
• Oro kondicionierius;
• Kuro sąnaudos: 5,3 l./100km.

Opel Vivaro mikroautobuso nuoma  | Eurorenta.lt

Opel Vivaro mikroautobuso nuoma:

• Mikroautobusų klasė;
• 9 sėdimos vietos;
• 5 lagaminai;
• Mechaninė/automatinė pavarų dėžė;
• Kuras – dyzelinas;
• Oro kondicionierius;
• Kuro sąnaudos: 6,2 l./100km.

Klaipėdos biuras

Sandėlių g. 14, LT-95107 Klaipėda, Lietuva
Tel.:+370-46-38 21 21
Mob.:+370-686-00611
Skype:eurorenta.klaipeda

Dariaus ir Girėno g. 149, LT-02189 Vilnius, Lietuva (šalia oro uosto)
Tel.:+370-5-233 17 17
Mob.:+370-611-16611
El. paštas: Vilnius@eurorenta.lt
Skype:eurorenta.vilnius

Su mumis taip pat patogiai galite susisiekti naudojant Viber, Whatsapp, Skype.