Automobilio nuoma Klaipėdoje

Kodėl verta rinktis automobilio nuomą Klaipėdoje

Klaipėda yra trečias pagal dydį Lietuvos miestas įsikūręs ties Kuršių marių ir Baltijos jūros santakos vieta. Klaipėda didžiuojasi savo nuostabia senamiesčio architektūra, išlikusia piliaviete, kvapą gniaužiančiu pajūrio pakrantės grožiu ir, žinoma, daugybe šiuolaikinių pramogų. Visa tai laukia atvykusių svečių, nes Klaipėda ir jos apylinkės neatrastų lobių vieta. Be to, remiantis daugybės turistų apžvalgų, automobilių nuoma Klaipėdoje ir jos apylinkėse yra pati paprasčiausia, patogiausia ir saugiausia. Nepaisant to, kad šis gražus miestas tampa vis populiaresnis tarp turistų, miesto viešojo transporto sistema nėra labai išvystyta, todėl rekomenduojame iš anksto pasirūpinti automobilio nuoma Klaipėdoje. EuroRentos automobilius rezervuoti ypač lengva – interneto svetainėje atlikite rezervaciją vos per kelias minutes ir automobilis bus paruoštas jūsų išvykai.

Ne tik Klaipėdos miestas žavi miesto svečius, bet ir neatrastos lankytinos vietos aplink Klaipėda. Nuomotu automobiliu galėsite susipažinti su nuostabaus grožio Klaipėdos kraštu, aplankyti Klaipėdos zoo, susipažinti su gražiausiais Kuršių Nerijos kampeliais, pamatyti kaip žieduojami paukščiai Ventės rage ar palydėti saulę ant Palangos tilto.

Lietuvos pajūris viena gražiausių vietų Lietuvoje, todėl pasidovanokite sau kupiną įspūdžių kelionę ir aplankykite Klaipėdą, o tai patogiausia bus padaryti su EuroRentos automobiliais, kad viską pasiektumėte dar patogiau!

Automobilio nuoma Klaipėdoje, prie laivų terminalo | įmonė Eurorenta

Pagrindiniai EuroRentos automobilių nuomos pranašumai

EuroRentos prioritetas yra klientų saugumas ir patogumas. Štai kodėl mes vis daugiau dėmesio skiriame automobilių techniniam aptarnavimui ir tinkamam automobilių paruošimui nuomai. Užsisakydami EuroRentos automobilių nuomos paslaugą Klaipėdos mieste galite būti tikri, kad jums bus suteikta visa reikiama informacija apie automobilio nuomos sąlygas, o automobilis bus nuplautas, išvalytas ir paruoštas nuomai.

Klaipėdos mieste turime tris automobilių atidavimo punktus: pačioje Klaipėdos senamiesčio širdyje, Teatro aikštėje, Centriniame Klaipėdos keltų terminale ir centriniame mūsų ofise esančiame sandėlių g.14. Mes esame pasiekiami visur, todėl ar atplauksite keltu, kruiziniu laivu, ar atvyksite traukiniu, autobusu, mes galėsime jus pasitikti ar pristatyti automobilį jūsų nurodytu adresu.

EuroRenta siūlo rinktis ekonomiškus, patogius ir naujus automobilius savo kelionėms, nuo manevringo Toyota Yaris, komfortiško Volkswagen Golf iki vidutinės klasės Toyota Camry, Volkswagen Passat. Ar visureigių kaip Volkswagen Tiguan, Toyota Rav4. Jeigu norite keliauti grupėje kartu su šeima ar draugais ir kartu patirti kuo daugiau įspūdžių rinkitės mūsų 9 vietų Opel Vivaro ar Renault Trafic mikroautobusus. EuroRenta padės išsirinkti jums tinkamiausią automobilį puikiai kelionei. Pažinkite įspūdingas Klaipėdos apylinkes kartu su EuroRenta.

Naujų automobilių Toyota nuoma Klaipėdoje /  įmonė EuroRenta.lt

Kodėl automobilių nuoma Klaipėdoje yra geriausias pasirinkimas miesto svečiams

Automobilis yra patogiausia susisiekimo priemonė, o EuroRenta jums komfortą garantuoja. Visi mūsų automobiliai yra nauji ir ekonomiški, su oro kondicionieriais. Papildomai galite užsisakyti GPS navigaciją ar vaikiškas kėdutės patogesniai jūsų kelionei.

Be standartinių paslaugų, EuroRentos klientai gali naudotis ir papildomomis paslaugomis, tokiomis kaip: keleivių pervežimas, automobilio nuoma su vairuotoju, automobilio pristatymas į oro uostą ar kitą nurodytą vietą, pilno bako paslauga ir pan.

Išsinuomoję automobilį sutaupysite daug laiko. Automobilių nuoma Klaipėdoje suteikia galimybę nesunkiai nuvykti į bet kurią miesto vietą bet kuriuo paros metu, nepriklausomai nuo viešojo transporto.

Galite rinktis iš mūsų paslaugų:

Automobiliu nuoma Klaipedoje | Eurorenta.lt

EuroRenta be didelių problemų taip pat gali jums pasiūlyti mikroautobuso nuoma (8–20 vietų) arba autobuso nuoma (25–50 vietų) didelei kompanijai.

Jei planuojate daug keliauti po Klaipėdos miestą, išsinuomoti automobilį pas mus kainuos daug pigiau nei taksi paslaugos.

Automobilių nuomą Klaipėdoje ir jos apylinkėse galima užsisakyti iš anksto, prieš atvykstant į Lietuvą.

Automobilių nuoma Klaipėdoje kelionėms į / iš oro uosto

Nors Klaipėda yra gana didelis miestas, tačiau jame nėra jokio tarptautinio oro uosto ir visi norintieji aplankyti šį miestą turi rinktis skrydžius į Vilniaus, Kauno ar Palangos oro uostus. Iš šių oro uostų keliauti kelias valandas viešuoju transportu nėra labai patogu, ypač jei į Lietuvą atskrendate su šeima ir lagaminais. Būtent tokiais atvejais EuroRenta teikia vieną populiariausių savo paslaugų – automobilio pristatymas į oro uostą. Automobilį galėsite išsinuomoti bet kuriame iš šių oro uostų ir patogiai keliauti į Klaipėdą automobiliu. Taip pat galite suplanuoti kelionę iš Klaipėdos į Vilniaus, Kauno, Palangos, Rygos ar Talino oro uostus. Nuvykę į oro uostą automobilį paliksite, o mes juo pasirūpinsime.

Kaip rezervuoti ir išsinuomoti automobilį Klaipėdoje ir visoje Lietuvoje

Nepaisant to, kokiu tikslu ketinate aplankyti Klaipėdą, patogiausias, greičiausias ir saugiausias būdas keliauti po Klaipėdą ir aplankyti gražiausias šio krašto vietas bus išsinuomoti automobilį, kurį mes jums mielai suteiksime. Galite užsisakyti automobilį iš anksto susisiekę su mumis telefonu +370 686 00611, el. paštu rez@eurorenta.lt, „Skype“, „Whatsapp“, „Viber“, „Facebok“ ar „Instagram“ - visą informaciją galite rasti mūsų interneto svetainės skiltyje „Kontaktai“.

Klaipėdos centrinis biuras

Sandėlių g. 14, LT-95107 Klaipėda, Lietuva;
Tel.:+370-46-38 21 21;
Mob.:+370-686-00611(Viber, WhatsApp);
Darbo laikas: I-V 09:00-18:00 val.; VI-VII pagal išankstinį susitarimą

Klaipedos_centrinis_ofisas | Eurorenta.lt

Klaipėdos biuras (Centrinis Klaipėdos keltų terminalas)

Baltijos pr. 40, LT-93239 Klaipėda, Lietuva;
Tel.:+370-46-38 21 21;