Prabangių automobilių nuoma

EuroRenta PASIŪLYMAI ŠVENTĖMS

Planuojate vestuves, krikštynas, gimtadienį, mergvakarį ar bernvakarį – kiekviena šventė yra svarbi ir ypatinga. Mes galime jūsų šventę padaryti įsimintiną, pasiūlydami vieną iš mūsų prabangių automobilių „Mercedes“, „BMW“ ar „Lincoln“.

Kad kelionė būtų dar įspūdingesnė, rinkitės mūsų numylėtinį limuziną „Lincoln Town Car Exalibur“. Tai 1988 metų limuzinas, kuris išsiskiria savo originalumu iš visų šiuolaikiškų limuzinų. Pažadame, aplinkinių dėmesį dėl kurio kelionė bus įsimintina tikrai ilgam. Daugiau informacijos>>>

EuroRenta gali pasiūlyti ir vairuotojo paslaugas. Mūsų profesionalūs ir patikimi vairuotojai pasirūpins jūsų kelione, suteiks paslaugą Jūsų pageidaujamam maršrutui, o Jums pamiršus kelionės rūpesčius liks mėgautis savo švente.

EuroRenta siūlo nuomotis naujus ir patogius 9 vietų autobusiukus Opel Vivaro, Renault Trafic, ar suteikti patogius pervežimus šventės svečiams prabangiais MB Vito ar MB V klasės automobiliais. Mūsų patyrę vairuotojai pasirūpins, kad jūsų svečiai saugiai pasiektų reikiamą tikslą. Norite vairuoti patys? Puiku, mūsų nuomojamus autobusiukus gali vairuoti visi, turintys B kategorijos vairuotojo pažymėjimą.

Darbo dienomis taikome nuolaidas!!!

VW Passat                                                                              VW Tiguan

Rezervuoti automobilį                                                           Rezervuoti automobilį

Mercedes-Benz E220                                                      Mercedes-Benz GLC220

Rezervuoti automobilį                                                       Rezervuoti automobilį