Vairavimo paslaugos

Automobilių nuoma su vairuotoju

Siekdami būti lankstūs savo klientams, siūlome paslaugą – automobilių nuomą su vairuotoju. Tai puikus pasirinkimas jums, jeigu norite produktyviai išnaudoti savo laiką kelionės metu, saugiai ir be papildomų rūpesčių mėgautis kelione ar tiesiog neturite vairuotojo pažymėjimo ir jums būtinas vairuotojas.

EuroRentos profesionalūs ir patikimi vairuotojai turi ilgametę vairavimo patirtį, geba komunikuoti anglų ir rusų kalbomis, kelionės metu pasiruošę suteikti jums reikalingą informaciją, atsakyti į kylančius klausimus ir papasakoti apie lankytinas vietas. Mūsų vairuotojai gali iš anksto iki smulkmenų suplanuoti jūsų maršrutą, todėl ramiai galėsite mėgautis kelione.

Vairavimo paslaugos visoje Lietuvoje

Pasirinkę šią paslaugą, mes užtikriname naujus kompaktinės, vidutinės, visureigių ar prestižinės klasės automobilius bei 9 vietų komfortiškus mikroautobusus didesnėms grupėms žmonių. Jeigu jūsų grupė didelė ir vieno automobilio neužtenka, užtikriname galimybę išsinuomoti keletą automobilių su vairuotojais.

Vairuotojo paslaugas galite užsisakyti valandai, dienai, savaitei ar net ilgiau, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus ir planuojamą kelionę. Visi EuroRentos automobiliai yra nauji (nuo 2020 m.), komfortiški ir techniškai tvarkingi. Garantuojame jums atsakingus vairuotojus, saugų vairavimą ir malonią kelionę.

Vairavimo paslaugos visoje Lietuvoje

Norėdami užsisakyti vairuotojo paslaugas, informuokite mūsų vadybininkus rezervacijos metu, kad galėtume tinkamai pasiruošti ir vairuotojas jus pasitiktų kartu su automobiliu. Jeigu automobilį rezervuojate mūsų svetainėje, pastabose nurodykite, kad pageidaujate šios paslaugos ir mes viskuo pasirūpinsime.

Užtikriname, kad prieš nuomą sutartą paslaugos kaina yra galutinė ir be jokių paslėptų papildomų mokesčių. Pasirinkę EuroRentą, jūs pasirenkate kokybę, konfidencialumą, profesionalumą ir nepriekaištingą aptarnavimą.

Dėl detalesnės informacijos susisiekite su mumis.

Kontaktai:

Klaipėdos centrinis biuras
Sandėlių g. 14, 95107 Klaipėda
tel. nr. +370 686 00611
el. p. rez@eurorenta.lt

Dariaus ir Girėno g. 149, 02189 Vilnius, (šalia Vilniaus oro uosto)
tel. nr. +370 611 16611
el. p. vilnius@eurorenta.lt