Palanga

Kodėl verta rinktis automobilio nuomą Palangoje

Palanga yra vienas iš populiariausių Lietuvos kurortų, kurį savo atostogoms renkasi lietuviai ir užsienio svečiai. Išsinuomokite vieną iš EuroRentos automobilių ir aplankykite Palangos gintaro muziejų, Birutės parką, pasigrožėkite kvapą gniaužiančiu pajūrio pakrantės grožiu nuo Palangos iki Šventosios ar iki pat Lietuvos-Latvijos pasienio, pasivaikščiokite Jono Basanavičiaus gatvėje, kurioje didelis pasirinkimas kavinių, barų, muzikinių vakarų bei galybė įvairiausių pramogų tiek mažiems, tiek ir dideliems ar palydėkite saulę ant Palangos tilto. Automobilių nuoma yra pats patogiausias ir paprasčiausias pasirinkimas. Rekomenduojame iš anksto pasirūpinti mašinos nuoma Palangoje, o tai padaryti galite mūsų interneto svetainėje atlikę rezervaciją vos per kelias minutes.

Palanga, automobilių nuoma.

Lietuvos pajūris vienas gražiausių vietų Lietuvoje, todėl pasidovanokite sau kupiną įspūdžių kelionę ir aplankykite Palangą. EuroRentos automobilius rezervuoti ypač lengva, kad viską pasiektumėte dar patogiau!

Automobilių nuoma Palangos oro uoste

Palangos oro uostas yra už 6 kilometrų nuo miesto centro. Patekti į/iš Palangos oro uostą galima autobusu ar taksi, tačiau tai nėra labai patogu, ypač jei atvykstate su dideliu lagaminu ar vaikai keliauja su jumis. Jeigu jūsų skrydis yra vėlai vakare, naktį ar anksti ryte, tai sukelia papildomų nepatogų pasiekiant Palangos oro uostą. Būtent tokiais atvejais EuroRenta teikia vieną populiariausių savo paslaugų – automobilio pristatymas į oro uostą, nes tik išėjus iš oro uosto jūsų lauks automobilis. Taip pat galite suplanuoti kelionę iš Palangos oro uosto į Vilnių, Kauną ar Klaipėdą ir jį ten palikti (plačiau: vienos krypties automobilių nuoma). Ši paslauga ypač populiari tarp Klaipėdos miesto gyventojų ir svečių, nes Palangos oro uostas yra arčiausiai Klaipėdos miesto. Jeigu norite, kad mes jus pasitiktume oro uoste, informuokite mūsų vadybininkus rezervacijos metu, kad galėtume tinkamai pasiruošti ir sutikti jus oro uoste jums tik nusileidus. Jeigu automobilį rezervuojate mūsų svetainėje, nurodykite skrydžio numerį ir mes viskuo pasirūpinsime.

Palangos oro uostas, automobilių nuoma

Kodėl išsinuomoti EuroRentos automobilį yra geriausias pasirinkimas atvykstant į Palangą

EuroRentos prioritetas yra klientų saugumas ir patogumas. Štai kodėl mes vis daugiau dėmesio skiriame automobilių techniniam aptarnavimui ir tinkamam automobilių paruošimui nuomai. Užsisakydami EuroRentos automobilių nuomos paslaugą Palangoje galite būti tikri, kad jums bus suteikta visa reikiama informacija apie automobilio nuomos sąlygas, o automobilis bus nuplautas, išvalytas ir paruoštas nuomai.

Galime Jums pasiūlyti:

Pas mus galite išsinuomoti ne tik automobilius, be ir autobusus, talpinančius 25-60 žmonių – verslo klientams ar dideliems renginiams.

EuroRentos automobilių įvairovė leidžia klientams pasirinkti automobilį, labiausiai atitinkantį jo poreikius. Klientai gali rinktis tarp benzininių, dyzelinių, hibridinių ar elektrinių automobilių, su mechanine ar automatine pavarų dėže.. Nuomojantis automobilius EuroRenta taip pat siūlo įsigyti papildomą įrangą, kuri jūsų keliones padarys dar patogesnes: vaikiškos kėdutės, GPS navigacijos, WiFi įrenginiai.

Kaip rezervuoti ir išsinuomoti automobilį Palangoje ar Palangos oro uoste

Išsinuomoti automobilį galite prieš atvykdami į Palangą, tereikia išsirinkti norimos klasės automobilį, nuspręsti kur norėsite atsiimti automobilį – Palangos oro uoste, autobusų stotyje ar konkrečioje Palangos miesto vietoje ir rezervuoti automobilį internetu arba susisiekti su mumis telefonu +370 686 00611, el. paštu rez@eurorenta.lt, „Skype“, „Whatsapp“, „Viber“, „Facebook“ ar „Instagram“. Mūsų darbuotojai mielai padės išsirinkti sau tinkamiausią automobilį ir patars dėl geresnių nuomos sąlygų. Susisiekite su mumis, mes visada pasiruošę bendrauti.

Rezervuoti automobilį