Naujienos

2019-04-02

Susipažinkite su KET pakeitimais nuo 2019 m. balandžio 1 d.

2019-08-23

Baltijos kelias - tai trijų Baltijos valstybių Lietuvos, Latvijos ir Estijos vienybė. Eurorenta kolektyvas sveikina su šiuo nepakartojamu istoriniu įvykių ir visą mėnesį iki rugsėjo 23 d. kviečia keliauti po Baltijos šalis, nes pasirinkus Premium paketą kilometražas neribojamas keliaujant LIETUVOJE, LATVIJOJE ir ESTIJOJE.

2019-09-11

PREMIUM PAKETAS

PRITAIKYTAS JŪSŲ POREIKIAMS!!!

Net iki 2020 m. gegužės 1 d. išsinuomok automobilį pasirinkdamas PREMIUM paketą ir mes padovanosim 20 eurų dovanų kuponą kitai nuomai.

Į PREMIUM paketą įskaičiuota:

Pasiūlymo sąlygos:

- Pasiūlymas galioja nuomojant visų klasių automobilius periodu: 2019.09.11 - 2020.05.01 (imtinai);

- Pasiūlymo galiojimo metu klientas pasirinkęs PREMIUM paketą, gauna 20 eurų dovanų kuponą. ECO paketui šis pasiūlymas negalioja;

- 20 eurų dovanų kuponas yra suteikiamas sekančiai automobilio nuomai ir gali būti panaudotas tik vieną kartą ne vėliau nei iki 2020.05.03 (imtinai);

- Dovanų kuponą galima panaudoti tik pasirinkus PREMIUM paketą;

- Vienos nuomos metu galima panaudoti tik vieną 20 eurų dovanų kuponą. Kuponai nėra sumuojami;

- Dovanų kuponai į pinigus nekeičiami;

- 20 eurų dovanų kuponas turi būti pateiktas automobilio atsiėmimo vietoje, prieš pasirašant automobilio nuomos sutartį;

- UAB „Autoblikas“ pasilieka teisę nutraukti ir keisti pasiūlymo sąlygas bet kuriuo metu, apie tai iš anksto informuodama interneto svetainėje www.eurorenta.lt;

- Plačiau apie pasiūlymą telefonu +370 686 00611 ir el.paštu rez@eurorenta.lt.

2019-09-25

VEIKLOS NUOMOS PASIŪLYMAI

Didžiausia veiklos nuomos nauda – nekintanti mėnesinė įmoka visą sutarties laikotarpį, jokių įsipareigojimų bankams bei galimybė sutaupyti pinigų ir laiko tiesioginiai veiklai.  Kiekvienas klientas renkasi pats tiek automobilį, tiek pasirinkto automobilio įrangą. Klientui pageidaujant yra sudaromos tokios sąlygos, kad nuomos laikotarpiu belieka rūpintis tik kuro ir langų plovimo skysčio papildymu.

Veiklos nuomos privalumai:

1. Mokama fiksuota nuomos įmoka. Tai kiekvienam, planuojančiam savo išlaidas, puiki galimybė;

2. Automobilio nuomos suma nurašoma į kompanijos veiklos sąnaudas;

3. Jūsų įmonėje nereikia vesti ilgalaikio turto nusidėvėjimo apskaitos;

4. Automobilio draudimo ir draudiminių įvykių administravimas – tai EURORENTA rūpestis;

5. Automobiliais nereikia rūpintis patiems, t.y. nereikia rūpintis garantiniais ir pogarantiniais techniniais aptarnavimais, remontais, nebūtina priimti papildomų darbuotojų šiam tikslui – tai EURORENTA rūpestis;

6. Jūsų darbuotojų 100-procentinė koncentracija tiesioginių pareigų vykdymui.

Šio mėnesio pasiūlymas:

Daugiau informacijos: