Ryga

Kodėl verta rinktis automobilio nuomą Rygoje

Ryga – sostinė ir didžiausias miestas ne tik Latvijoje, bet Baltijos šalyse, kuris įsikūręs šalies centre Rygos įlankos pietų pakraštyje. Rygos miestas yra įtrauktas į UNESCO Pasaulio kultūros ir gamtos paveldo sąrašą, todėl tikrai turėsite ką pamatyti ir aplankyti šiame Baltijos perle. Nepriklausomai nuo to, ar atvykote verslo reikalais, lankote gimines ir draugus, ar tiesiog esate miesto svečias, geriausias pasirinkimas keliaujant po Rygos miestą išsinuomoti automobilį. Mieste yra labai daug įvairių viešojo transporto rūšių, tačiau jie nevažiuoja visą parą ir ne visada jus gali nuvežti ten kur jums reikia. Pasirinkę išsinuomoti naujus, ekonomiškus ir patogius miesto automobilius, lengvai pasieksite miesto lankytinus objektus – Juodagalvių namus, Šv. Petro ir kitas bažnyčias, Rygos katedrą ir pilį, centrinį Rygos turgų, įvairiausius muziejus ir gamtos perliukus. Rygos miestas puikiai pritaikytas automobiliams, todėl visur privažiuosite kur jums reikia ir mieste rasite daugybę stovėjimo aikštelių. Visa tai laukia jūsų atvykus į Rygą.

Ryga, Latvija, automobilio nuoma Eurorenta

EuroRentos automobilius rezervuoti ypač lengva – interneto svetainėje atlikite rezervaciją vos per kelias minutes ar susisiekite su mūsų vadybininkais (kontaktai), kad viską pasiektumėte dar patogiau! EuroRentos darbuotojai mielai padės išsirinkti tinkamą automobilį bei atsakys į visus jums rūpimus klausimus. Dabar išsinuomoti mašiną Rygoje ir leistis į įspūdžių kupiną kelionę dar niekada nebuvo taip lengva.

Automobilių nuoma Rygos oro uoste.

Rygos oro uostas yra už 10 kilometrų nuo miesto centro. Pateikti į/iš Rygos oro uostą patogiausia automobiliu, ypač jei atvykstate su dideliu lagaminu ar vaikai keliauja su jumis. Jeigu jūsų skrydis yra vėlai vakare, naktį ar anksti ryte, tai dar viena priežastis išsinuomoti automobilį. Būtent tokiais atvejais EuroRenta teikia vieną populiariausių savo paslaugų – automobilio pristatymas į oro uostą, nes tik išėjus iš oro uosto Jūsų lauks automobilis. Taip pat galite suplanuoti kelionę iš Rygos oro uosto į Lietuvą ir jį ten palikti (vienos krypties automobilių nuoma). Ši paslaugą ypač populiari tarp Lietuvos gyventojų ir jos svečių, kurie renkasi skrydžius iš/į Rygos oro uostą dėl kelionės krypčių ar palankesnių jungiamųjų skrydžių laiko. Nuvykę į oro uostą automobilį paliksite, o mes juo pasirūpinsime. Jeigu norite, kad mes jus pasitiktume oro uoste, informuokite mūsų vadybininkus rezervacijos metu, kad galėtume tinkamai pasiruošti ir sutikti jus oro uoste jums tik nusileidus. Jeigu automobilį rezervuojate mūsų svetainėje, nurodykite skrydžio numerį ir mes viskuo pasirūpinsime.

Kodėl išsinuomoti automobilį Rygoje būtų geriausias pasirinkimas jums

Kokybė, patikimumas ir saugumas yra mūsų prioritetas. Mūsų automobilių parke yra tik nauji, ekonomiški ir komfortiški automobiliai, kurie visada prižiūrimi, švarūs ir kruopščiai tikrinami. Jei norite išsinuomoti automobilį Rygoje – susisiekite su mumis. Jeigu norite produktyviai išnaudoti savo laiką kelionės metu, saugiai ir be papildomų rūpesčių mėgautis kelione, siūlome automobilių nuomą su vairuotoju. Pasirinkę šią paslaugą, mes užtikriname naujus kompaktinės, vidutinės, visureigių ar prestižinės klasės automobilius bei 9 vietų komfortiškus mikroautobusus didesnėms grupėms žmonių. EuroRentos darbuotojai visada pasirengę patarti ir atsakyti į visus klientų klausimus, susijusius su mūsų automobilių parku ir sąlygomis susijusiomis su automobilių nuoma Rygoje ar Latvijoje.

EuroRenta siūlo rinktis ekonomiškus, patogius ir naujus automobilius savo kelionėms, nuo manevringo Toyota Yaris, ekonomiško Volkswagen Golf iki vidutinės klasės Toyota Camry ar Volkswagen Passat. Jeigu norite keliauti grupėje kartu su šeima ar draugais ir kartu patirti kuo daugiau įspūdžių rinkitės mūsų 9 vietų Opel Vivaro ar Renault Trafic mikroautobusus. EuroRenta padės išsirinkti jums tinkamiausią automobilį puikiai kelionei. Pažinkite įspūdingas Rygos apylinkes kartu su EuroRenta.

Be įprastos automobilių nuomos Rygoje, mes siūlome:
Automobilio nuomą su vairuotoju po Latviją  – pasinaudokite patyrusio, mandagaus, daugiakalbio vairuotojo paslaugomis;
Keleivių pervežimas – išsinuomokite automobilį tik vienai kelionei;
Automobilio pristatymą į Rygos oro uostą – užsisakykite automobilį kelionei iš / į oro uostą;
• Papildomos įrangos nuoma - vaikiškos kėdutės su ISOFIX, GPS navigacijos, WiFi įrenginiai;
• Papildomos paslaugos – papildomas draudimas, pilno kuro bako paslauga, techninė pagalba kelyje ir kt.

Kaip rezervuoti ir išsinuomoti automobilį Rygoje ar Rygos oro uosteIšsinuomoti automobilį galite prieš atvykdami į Rygą, tereikia išsirinkti norimos klasės automobilį, nuspręsti kur norėsite atsiimti automobilį – Rygos oro uoste, traukinių/autobusų stotyse, jūrų uoste ar konkrečioje Rygos miesto vietoje ir rezervuoti automobilį internetu arba susisiekti su mumis telefonu +370 686 00611, el. paštu rez@eurorenta.lt, „Skype“, „Whatsapp“, „Viber“, „Facebook“ ar „Instagram“. Automobilį galime pristatyti ir į bet kurią vietą visoje Latvijoje. Mūsų darbuotojai mielai padės išsirinkti sau tinkamiausią automobilį ir patars dėl geresnių nuomos sąlygų. Susisiekite su mumis, mes visada pasiruošę bendrauti.

Rezervuoti automobilį