Ilgalaikė nuoma

Ilgalaikė automobilių nuoma

Ilgalaikė automobilių nuoma – tai puikus sprendimas jūsų verslui planuojant išlaidas transportui. Jeigu norite kiekvieną mėnesį numatyti savo išlaidas automobiliui ir būti mobilūs be ilgalaikių finansinių įsipareigojimų rinkitės ilgalaikę automobilių nuomą. Jeigu jūsų įmonė vykdo įvairius projektus, siunčia darbuotojus į komandiruotes ar nori suteikti automobilį darbuotojui darbo funkcijoms vykdyti, ilgalaikė automobilių nuoma išspręs šią problemą ir jums nereikės papildomai skirti laiko automobilio priežiūrai, išlaikymui ir kitiems transporto organizavimo bei administravimo klausimams.

Ilgalaikę automobilių nuomą taip pat siūlome ir fiziniams asmenims, kuriems reikalingas automobilis ilgesniam nei 1 mėnesio laikotarpiui. Jeigu jums automobilis reikalingas kasdieninėje veikloje, vykdote individualią veiklą ir automobilis būtinas kaip darbo įrankis ar tiesiog laukiate naujo užsakyto automobilio iš salono, ilgalaikė automobilių nuoma patogus sprendimas išvengiant visų automobilio eksploatacijos rūpesčių.

Ilgalaikė nuoma, įmonė Eurorenta

Automobilių veiklos nuoma tai puiki alternatyvai nuosavam automobiliui ir teisingas sprendimas jūsų verslui. EuroRenta profesionalūs darbuotojai padės jums išsirinkti automobilį iš mūsų turimo automobilių parko, kurį sudaro daugiau nei 150 automobilių ir paruoš paslaugų paketą, kuris labiausiai atitiks jūsų poreikius. Užsiimame:
1) Mikroautobusų nuoma;
2) Komercinių automoblių nuoma;
3) Lengvųjų automobiliu nuoma;
Galime nuo mini klasės ir ekonomiškų automobilių iki vidutinės klasės, visureigių ar prabangių automobilių, nuo komercinių automobilių iki 9 vietų mikroautobusų (visus EuroRentos automobilius galite rasti čia). Sumažinkite savo išlaidas transporto įsigijimui ir jo priežiūrai, aprūpinkite savo darbuotojus naujais, komfortiškais ir ekonomiškais automobiliais. Pamirškite rūpesčius, visą savo laiką ir dėmesį skirkite savo vykdomai veiklą, o automobilių parko priežiūrą patikėkite EuroRentai.

Ilgalaikės automobilių nuomos paslaugas siūlome nuo vieno mėnesio iki trijų metų. Kiekvieną mėnesį už automobilį mokamas fiksuotas nuomos mokestis, todėl iš anksto galite susiplanuoti savo biudžetą. Užtikriname palankias kainas, atsižvelgiant į pasirinktą automobilį, nuomos laikotarpį ir papildomas paslaugas.

Ilgalaikė nuoma Vilniue, Kaune ir Klaipėdoje.

Ilgalaikės automobilių nuomos privalumai:
• Nuomos laikotarpis – nuo 1 iki 36 mėnesių;
• Sutarties Administracinis mokestis – nėra;
• Mokama fiksuota šalių suderinta nuomos kaina pasirinktam terminui;
• Automobilį galite rinktis iš EuroRentos esamo automobilių parko ir tokiu būdu sutaupyti savo brangų laiką perkant ir parduodant automobilį;
• Klientui pageidaujant, galime išnuomoti konkretų automobilį pagal pageidavimus;
• Paprastesnis automobilių nuomos sutarčių sudarymas ir operatyvus automobilio pristatymas nurodytu adresu;
• Lanksčios nuomos sąlygos grąžinant automobilį anksčiau laiko, atšaukiant automobilio nuomą ar keičiant vieną ar kitą nuomos sąlygą;
• Priskirtas atsakingas kontaktinis asmuo ir techninė pagalba kelyje visą parą;
• Automobilio draudimo ir draudiminių įvykių administravimas – tai EuroRentos rūpestis;
• Automobilio nuomos laikotarpiu pasirūpinsime automobilio priežiūra, techniniais aptarnavimais, technine apžiūra, remonto darbais, sezoninių padangų sandėliavimo ir keitimo klausimais, sąskaitų administravimu bei kitais nenumatytais darbais. Visos šios paslaugos yra įskaičiuotos į mėnesinį nuomos mokestį, kuris yra fiksuotas visą nuomos laikotarpį;
• Jūsų darbuotojų 100-procentinė koncentracija tiesioginių pareigų vykdymui.

EuroRentos patirtis užtikrina tinkamą automobilių nuomos ir priežiūros paslaugų kokybę. Planuokite savo laiką ir finansus, o visus automobilių priežiūros rūpesčius palikite EuroRentos darbuotojams.

Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės jau dabar:
Vilniaus ir Kauno regionai: telefonu tel.:+370-640-40707 arba el. paštu fleet@eurorenta.lt
Klaipėdos ir kiti regionai: telefonu tel.:+370-640-40611 arba el. paštu info@eurorenta.lt