Imu ir važiuoju

Imu ir važiuoju paslauga

EuroRenta siekia būti patogiu pasirinkimu klientams, todėl visada ieško inovatyvių sprendimų. Pristatome jums Naujieną – paslaugą imu ir važiuoju! Spaudžiate savo pasirinktą automobilį mobiliajame įrenginyje ar kompiuteryje ir naudojatės automobiliu pagal savo poreikius. Automobilių nuoma, dar niekad nebuvo tokia greita, paprasta ir patogi.

EuroRentos automobiliuose įmontuotos nuotolinio atrakinimo/užrakinimo sistemos, todėl išsinuomoti automobilį tapo dar paprasčiau.

Naujiena, funkcija imu ir važiuoju

Kaip tai veikia?

1. Rezervuojate automobilį mūsų interneto svetainėje arba susisiekiate su mūsų vadybininkais dėl automobilio nuomos (kontaktai)

.2. Paruoštą automobilio nuomos sutartį pasirašote nuotoliniu būdu. Tai galima padaryti pasirašant elektroniniu parašu arba atsispausdinus sutartį, pasirašius ir persiuntus mums.

3. Apmokate už automobilio nuomos paslaugą ir automobilis jūsų lauks sutartu laiku sutartoje vietoje.

4. Norėdami pasiimti automobilį, paskambinsite mūsų vadybininkams ir jie automobilį atrakins nuotoliniu būdu. Automobilio viduje rasite automobilio raktą, automobilio dokumentus ir nuomos sutartį, jei automobilį užsisakėte išanksto.

5. Norėdami grąžinti automobilį, dokumentus ir automobilio raktą palikite salone, susisiekite su mūsų vadybininkais ir automobilis be kontakto bus užrakintas.

Tai puikus sprendimas jums, nes automobilį galėsite pasiimti/palikti jums patogioje vietoje ir bet kuriuo paros metu. Automobilį išsinuomosite greitai, patogiai ir be kontakto. Taupykite savo laiką pasinaudodami šia paslauga, nes išsinuomoti automobilį dar niekada nebuvo taip paprasta.

Kontaktai:

Klaipėdos centrinis biuras
Sandėlių g. 14, 95107 Klaipėda
tel. nr. +370 686 00611
el. p. rez@eurorenta.lt

Dariaus ir Girėno g. 149, 02189 Vilnius, (šalia Vilniaus oro uosto)
tel. nr. +370 611 16611
el. p. vilnius@eurorenta.lt